Cadouri de Valentine’s Day și Dragobete pentru bărbați

De când te gândești ce cadou îi poți lua iubitului de Ziua Îndrăgostiților? Nu ai nici o idee?

Trebuie sa fie obositor să cauți ceva unic pentru el. Ai putea să îi dai o cană personalizată, un breloc sau un parfum, dar nu ai vrea să ieși puțin din monotonie?

El știe mereu ce să îți cumpere, nu-i așa? Anul acesta e timpul să îl surprinzi tu pe el cu un cadou stilat, frumos și accesibil buzunarului tău: o brățară pentru bărbați.

În continuarea articolului, am selectat top 5 brățări potrivite orcărui bărbat sau băiat.


5. Brățară cu pietre semiprețioase

Aici sunt mai multe categorii. Dacă partenerul tău este un bărbat elegant, poate ar prefera un model mai simplu și clasic. Pietrele cele mai potrivite pentru el sunt onixul și lava.


Însă, pentru un bărbat cu un stil mai colorat, se potrivește o brățară mai colorată. Pietrele semiprețioase au diverse culori, toate vii și expresive. Piatra Lunii, Piatra Soarelui, Aventurin, Ametist, Ochi de tigru, Lapis Lazuli și multe altele se pot combina, se împletește șnurul și brățara este gata.

Da, ai citit bine! Brățări speciale pentru toate zodiile, de aer, foc și pământ. Fiecare zodie are un alt set de pietre semiprețioase, special combinate în funcție de proprietăție spirituale ale fiecăreia.


4. Brățări cu Rudraksha

Poate te întrebi ce e o Rudraksha. Este o sămânță „magică”, denumită și Lacrima Lui Dumnezeu. Provine dintr-un copac din Asia, dar pentru mai multe detalii, poți citi articolul care îți va spune ce este așa special la această sămânță, Rudraksha.

Sămânță de Rudraksha

 

Este un cadou ideal pentru oricine își începe drumul pe o cale spirituală, dar nu numai. Cu siguranță, iubitul tău o va aprecia, pentru că e ceva special, diferit și interesant, perfect pentru Valentine’s Day sau Dragobete.


3. Brățară dublă

Destul de cunoscută în rândul bărbaților, brățara dublă nu trebuie să lipsească din accesoriile partenerului tău. Cum adică nu are una? Trebuie să îl înveți tu cum să se îmbrace, iar aceste modele sunt începutul perfect:

 

Alege-o pe care o consideri cea mai potrivită pentru el.


2. Brățară personalizată

Dacă nici unul din modele de mai sus nu te-au convins până acum, cu siguranță aceasta nu va da greș. De ce? Pentru că tu alegi ce să îi oferi: un simbol important pentru voi doi, inițialele voastre sau poate chipul copilului vostru. Bănuțul poate fi gravat cu orice!


1. Brățări de cuplu

Până la urmă, nu se numeste Ziua Îndragostiților degeaba. Ori că alegeți să o sărbătoriți pe 14 februarie sau pe 24 februarie, iubirea va roi peste tot în jurul vostru. Celebrați-o, purtând două brățări care să simbolizeze dragostea dintre voi.


 

Dacă nici aceste ultime brățări pe care ți le-am prezentat nu reprezintă cadoul perfect pentru iubitul tău, atunci te invit să arunci un ochi si printre celelalte produse, pe ByRetroChique, sigur găsești ceva ce-ți place (dacă nu pentru el, atunci pentru tine ;) ).Comentarii