Ce e Rudraksha?

Ce este Rudraksha?

Rudraksha este o sămânță provenita dintr-un copac care crește în anumite regiuni din Asia și, în traducere libera, înseamnă Lacrima Lui Dumnezeu.

Aceste semințe de Rudraksha pot juca un rol foarte important în viață spirituală a oamenilor, care le poarta sub forma de brățări, brățări cu Rudraksha combinate cu pietre semiprețioase, coliere sau male.

Brățările Rudraksha sunt ideale pentru cei care doresc să înceapă o călătorie spirituala de auto-cunoaștere și care vor să fie într-o armonie permanenta cu mintea și trupul lor.

Purtarea brățărilor din semințe Rudraksha înseamnă o schimbare a vieții tale în bine. Ele te ajuta să materializezi ceea ce-ți dorești pe toate planurile. Alte beneficii aduse de această sămânță:

  • Iți cresc încrederea în forțele tale;
  • Atrag prosperitatea si bunăstarea;
  • Conferă mintii pace;
  • Aduc schimbarea pe care o visezi;
  • Aduc împlinirea celor mai tainice vise;
  • Ajută la depășirea unor dificultăți si obstacole ale vieții;
  • Au darul de a prelungi viata;
  • Aduc rezultate pozitive în tot ceea ce întreprinzi.

Pentru puterile terapeutice și mistice pe care semințele le dețin, aceste brățări Rudraksha autentice sunt purtate de tot mai multe persoane din lume, care cred că purtătorul acestor brățări este binecuvântat cu prosperitate și o viață îndelungată.

AICI poti vedea combinatiile pe care le-am facut cu pietrele semipretioase caracteristice fiecarei zodii

 

Ce este atat de special la semintele de Rudraksha?

Acestea au fost folosite de sute de ani de către asiatici, cunoscuți pentru metodele lor unice de a vindeca mintea și trupul. Călugării tibetani au constatat că semințelor Rudraksha în contact direct cu corpul (pielea), aduc o putere de concentrare extraordinară și o claritate a minții.

Este demonstrat științific că aceste semințe Rudraksha au un efect direct asupra organismului uman, când sunt în contact cu pielea, datorită faptului că au proprietăți electromagnetice care stimulează creierul prin impulsuri.

Corpul nostru este un circuit bio-electric complex, fiecare parte din corp este conectată la inima și la creier printr-un flux de sânge continuu, iar stresul și oboseala strică acest echilibru interior.

Rudraksha rezolva dezechilibrul, având un efect calmant asupra inimii și simțurilor. Reglează bătăile inimii și menține circulația sângelui, prevenind atacurile de cord și tensiunea arterială.

Rudraksha acționează ca un magnet datorită polarității dinamice pe care o are, așadar, elimină toate interferențele și blocajele din circuitul corpului nostru, cum ar fi arterele și venele închise sau blocate și reglează fluxul sângelui în corp datorita efectului magnetic.

Ameliorează orice fel de probleme, dureri și boli din organism. Prin urmare, are un efect anti-îmbătrânire.

Semințele de Rudraksha ne încarca cu energie pozitivă. Studii științifice dovedesc că acestea au proprietăți dielectrice, adică au rolul de a stoca orice exces de energie sau energii negative din jurul nostru, energii care ne pot afecta în fiecare zi. Oricând suntem stresați, fizic sau mental, corpul nostru produce automat mai multa energie care, daca nu este depozitată sau consumată în timp, creează probleme în organismul nostru, ducând la hipertensiune, anxietate, depresie și alte tulburări negative asupra corpului uman.

În combinație cu pietrele semiprețioase, se crede că semințele de Rudraksha își sporesc calitățiile vindecătoare, aducând fericire, protecție și bunăstare sufletească și trupeasca.

RUDRAKSHA este un material nobil natural, considerat sacru. Prin urmare, aceste talismane trebuie să fie tratate cu grija și respect.


Comentarii