Brățări personalizate pentru bărbați

Te-ai plictisit de clasicele brățări de piele pe care le au toți bărbații? Vrei să aduci o schimbare stilului tău? Poți fi primul din grupul tău de prieteni care să schimbe moda.

Doar imaginează-ți: tu și amicii tăi vă vedeți de dimineață la o cafea, pentru a discuta câteva idei și pentru a vă începe ziua cu un „vibe” bun, cum s-ar zice. Când duci ceașca la gură, cineva îți vede noua brățară, unică și diferită de toate accesorile de la masa voastră – „Frumos model! De unde ai luat-o?”. În doar câteva secunde, toate privirile sunt ațintite asupra noii tale achiziții, brățara personalizată.

De ce este această brățară atât de specială?

Pentru că acum îți poți crea chiar tu propriul model, care să îți reflecte personalitatea, care să îți amintească de iubită sau de soție și copii sau poate fi doar un simbol care îți place ție. Poate fi orice!

Că tot am adus vorba... La orice comandă, primești un cadou drăguț, perfect pentru partnera sau fiica ta, dacă faci comanda de pe ByRetroChique. Câștigul este dublu ;).

Să ne întoarcem la oile noastre și să îți mai povestesc de această brățară nemaipomenită.

Legat de șnur: poate fi simplu, cu două noduri doar, sau împletit – negru, roșu sau argintiu. În oricare situație, brățara este reglabilă, deci nu te teme dacă până acum îți era greu să găsești o brățară pe mărimea încheieturii tale. Aceasta, cu siguranță, ți se va potrivi.


brățară reglabilă cu șnur împletit
șnur împletit


Dacă dorești ceva mai complex, poți adăuga pe brățara ta, pietre semiprețioase:

Onixul, piatră de culoare neagră, aduce eleganță și finețe.
Haoulitul este alb, simbolizând puritatea și sinceritatea.
O culoare mai îndrăzneață o are Turcoazul, în cazul în care vrei să îi dai puțină viață accesoriului.

brățară cu pietre onix
Brățară cu onix și haoulit

Aceste pietre semiprețioase au un diametru de 6mm.

Piesa de rezistență, totuși, este bănuțul de argint: Pe el se pot grava mesaje, simboluri sau fotografii. Bănuțul devine reflexia a orice ți-ai fi putut imagina și, astfel, brățara personalizată devine accesoriul perfect orcărei ținute.

brățară personalizată cu bănuț de argint
model gravare laser

Ultimul element cu care îți poți accesoriza... accesoriul sunt biluțele de argint: Cu un diametru de 3mm, biluțele de argint încheie totul într-o notă de simplitate și stil.

Dacă argintul e prea simlu pentru tine, îi poți oferi brățării tale strălucire cu biluțe placate cu aur.

brățată onix fațetat biluțe de argint
brățară biluțe argint
brățara onix biluțe aur placat

Pentru mai multe modele, accesează site-ul ByRetroChique, iar, în cazul în care nu știi ce dorești să fie gravat pe brățara ta, poți da un ochi pe catalogul nostru de mesaje și modele.

Comentarii

A
Ana Maria
22 iun. 2022
Am primit comanda și brățările sunt minunate

Articole similare

MINI MESAJ PENTRU TINE SAU CEI DRAGI
MINI MESAJ PENTRU TINE SAU CEI DRAGI
MULTUMESC ! Ne-am tot gandit si razgandit 🤔 si ne-am hotarat ca pe langa produsele pe care le cumparati de la noi sa venim si cu un mic ajutor pentru cazul in care cumparaturile 🎁 sunt pentru o...
Gravare laser
Gravare laser
Gravarea laser a metalelor prețioase aduce personalizarea la un alt nivel. Precizia si finețea se împletesc dând naștere la adevarate opere de arta. În funcție de prefererintele tale, putem grava...